Slash prachtige husky mix

Dit is het verhaal van Laura en haar man die Slash in Roemenië op straat vonden: "Toen we hem voor het eerst zagen, sliep hij onder een brug. We probeerden bij hem in de buurt te komen en hem wat te eten te geven, maar het was duidelijk dat hij ons niet vertrouwde. Hij at het eten, maar liet ons hem niet aanraken. We moesten dus professionele hulp inschakelen. Hij werd gevangen en het bleek dat hij gechipt was, maar zijn chipnummer was helaas niet geregistreerd bij de autoriteiten.
Nadat we hem naar ons huis hadden gebracht, kwamen we erachter dat hij 4 dagen onder de brug had gezeten, en zich niet verplaatst had, alsof hij op iemand wachtte. Verlaten honden doen dit. Ze verlaten de plek waar ze zijn achtergelaten niet, voor het geval de eigenaar voor hen terugkomt.
De eerste week dat hij bij ons was, gedroeg hij zich als een diep getraumatiseerde hond. Hij ging het hondenhok binnen en kwam niet naar buiten, alleen om wat te eten. En als hij buiten zijn hok was en ik naar hem toe ging, rende hij terug in het hondenhok.
Hij liep ook slap en had een paar vlekken op zijn achterpoten. Hij verstopte zich altijd, hij was bang voor ons en we konden hem niet aanraken. Hij was echt bang voor ons. Het leek echt alsof hij verslagen was. We dachten dat hij voor altijd zo zou blijven.
Maar toen, voor ons echt een wonder, transformeerde hij onder onze ogen, van een angstige hond die ons niet vertrouwde tot de meest vriendelijke, speelse en gehoorzame hond die we ooit hebben gered. Hij houdt van mensen, hij houdt van honden, hij houdt van iedereen.
Alles wat hij wil is wandelen en spelen en de beste vriend zijn waar je ooit op kunt hopen. Hij houdt ervan om uit te gaan aan de lijn en luistert naar commando's. Maar één ding valt ons op, hij is erg bang voor slecht weer, vooral voor wind. Hij is jong, nog geen 2 jaar oud en heeft nog steeds een heel puppy-achtig gedrag."

Slash is twee maanden geleden geadopteerd. Maar omdat het niet goed gaat met de andere reu in huis moeten we helaas op zoek naar een nieuw baasje voor Slash. In Roemenië zat hij samen met een teefje en dat ging heel goed. In huis doet Slash het verder prima, hij is zindelijk en kan even alleen blijven.
Slash zoekt lieve baasjes om van altijd van te houden. Wij gaan ons best doen die voor hem te vinden en zijn verhaal met een happy end te laten eindigen!

Meer info

Slash is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Salsh is in Nederland, je kunt hem bezoeken, dus kom kennismaken!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Django, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: Husky kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Slash?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: