Silas reutje van 4 maanden

Dit blije kwispelkontje is van Silas. Silas is een pup van 4 maanden oud. Hij is samen met zijn broertjes en zusjes twee maanden geleden door de mensen van SOS Dogs in Roemenië gevonden. Ze waren gedumpt in de velden buiten de stad. Het nestje bestond uit 7 pups, 2 teefjes en 5 reutjes. Wat een geluk hebben ze gehad dat ze gevonden zijn.  Ze zijn sindsdien samen opgevangen en verzorgd in het open asiel van SOS Dogs. Nu ze 4 maanden zijn, zijn ze oud genoeg om te reizen en kunnen ze binnenkort naar Nederland komen.
Het zijn prachtige hondjes, ze zijn zwart-wit en hebben draadhaar. Ze zien er uit als jachthonden en lijken veel op Duitse staande honden. Het worden dus grote honden.
Silas is een vrolijke pup, hij kwispelt er druk op los. Hij ziet er zo schattig uit, met zijn leuke hangoren en met zijn zwarte vlekjes, waarvan één op zijn kontje. Hij kan het goed vinden met zijn broertjes en zusjes, het is een grote blije familie. Ze hebben al die tijd elkaars gezelschap gehad en hebben volop kunnen rennen en spelen.
Maar de pups kunnen natuurlijk niet altijd samen blijven, het wordt tijd dat ieders zijn eigen weg gaat en een eigen baasje krijgt.
Silas is een ietwat onopgevoed exemplaar, hij kent alleen het leven in het asiel en heeft verder nog niet zo veel geleerd. Maar hij is vol goede moed en wil graag leren en luisteren naar een lieve baas. Wie wil zijn baas worden? Hij zal met zijn leuke karakter snel een plekje in je hart veroveren.

Extra info

Silas is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Silas is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Silas, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix Duitse staande hond draadhaar
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Silas?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: