Tisa van de T-pups

Onze T-pups! Blij, vrolijk, constant in beweging! Ze komen in maart naar Nederland, maar hoe mooi zou het zijn als er al een baasje op ze wacht!
Het begon met een sterilisatie. Een moederhond werd bij ons gebracht door haar baasjes. Ze moest gesteriliseerd worden. Ze had 6 pups gekregen, en het baasje wilde dat niet nogmaals. Bij ons asiel in Roemenië, mogen eigenaren hun honden gratis laten steriliseren, om zo nog meer ongewilde nestjes te voorkomen. Ze bleek 6 pups te hebben, en het verzoek van de eigenaar was, of wij deze wilden houden en een baasje voor ze zoeken.
Nu zijn ze bij ons in Nederland en gaan we op zoek naar lieve baasjes! Op deze jonge leeftijd is het moeilijk om voor elk van hen te vertellen wat nou precies hun karakter is. Het is een heerlijke vrolijke club, die veel lol hebben en veel samen spelen. Als we binnenkomen in hun verblijf, worden we door allemaal net zo vrolijk begroet.
Kortom, heerlijke vrolijke jongens en meisjes, die het verdienen op te groeien in een fijn gezin.

Tisa is een van de zes. Qua uiterlijk durven we dan niet echt te zeggen waar ze op lijkt.. Ze valt een beetje buiten de boot met haar looks, maar geloof ons, ze heeft dezelfde moeder. Ze is prachtig en heeft haar eigen unieke looks van het stel. Tisa heeft een korte staart, hoe dat is gekomen, weten we niet. Ze is een vrolijk en speelse meid, ze dolt en huppelt en stoeit met de andere hondjes. Ze is ook dol op mensen, komt graag bij je en geniet van aandacht en knuffels. Ze is misschien stiekem wel de liefste van het stel. Tisa is een heerlijke pup, die net als elke pup, nog vanalles moet leren. Maar ze is een slimme meid, dus dat komt met liefde en geduld, van lieve baasjes, vast en zeker helemaal goed.

Meer info

Tisa is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Tisa is nu in  Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak. 

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Tisa, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op:

06-11690950 van 10.00-21.00

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja