Solo lieve pup van 7 maanden

Solo is een lief reutje van ongeveer 7 maanden oud. Hij is samen met zijn moeder en broertjes opgegroeid. Ze zijn een tijdje geleden gedumpt in de "tuin" bij de fabriek waar Antonia werkt. Dit gebeurt daar heel vaak. De mensen in de omgeving verwachten dat Antonia wel voor de hondjes zal zorgen, ze weten dat ze hondjes redt en opvangt.
We weten het niet zeker, maar zeer waarschijnlijk wilde het baasje van het moedertje haar kwijt omdat ze pups had. Moeder moet wel baasjes gehad hebben, je merkt aan haar direct dat ze bij mensen geleefd heeft. Ze houdt zo van mensen, wil heel graag bij je zijn en snakt naar aandacht en aaitjes en knuffels. Ze heeft een heel lief en sociaal karakter.
De moeder van Solo en zijn drie broertjes heet Sophie is een leuk middelgroot black and tan hondje. Zij is ook bij ons en voor haar zoeken we ook een baasje.
Haar pups zijn nu al groter dan zij is. Zij zijn nu ongeveer 45 cm en zij is maar zo'n 40 cm hoog. Vader was dus een grotere hond en door het uiterlijk van de pups denken we dat vader een herdershond was. Ze zullen nog een stukje groeien en we schatten dat ze misschien 50 cm groot worden.
Solo en zijn broertjes Bobby, Cracker en Max kunnen lekker met elkaar spelen. Ze rennen, ravotten en stoeien en zoals echte broers ruziën ze ook met elkaar. Ze spelen geen uren achter elkaar, maar zo'n kwartiertje of half uurtje vol power, om daarna weer neer te ploffen en te gaan liggen observeren of dutten.
Solo en zijn broertjes wennen aan hun nieuwe leven in Nederland. Ze leren snel en passen zich goed aan. Ze lopen graag achter je aan en volgen je overal in huis. Ze zijn allemaal dol op aaitjes en knuffels.
Solo is heel speels en ondeugend, hij gaat graag op onderzoek uit en maakt snel vriendjes. Hij is ook dol op mensen. Hij geniet van alle aandacht die hij krijgt, ligt graag dicht bij je en is een grote knuffelkont. Meneertje gaat uitgebreid op zijn rug liggen zodat hij goed geaaid en gekriebeld kan worden.
Liefde op het eerste gezicht? Kom dan Solo in het echt ontmoeten!

Meer info

Solo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Solo is nu in Nederland. Je kunt met hem komen kennismaken. Kom hem bezoeken!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Solo, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 7 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Solo?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!