Ramona zusje van...

Dit mooie pupje heet Ramona en zij is 4 maanden en een half, nog even en zij is 5 maanden oud. Ramona is samen met haar broertje Ghita op straat gevonden. De eerste tijd zijn ze bij twee hele lieve mensen, Ghita en Ramona, thuis opgevangen en zo zijn ze dus aan hun naam gekomen. Broer en zus hebben allebei leuke ruwharige snoetjes en Ramona is zwart en Ghita is wit.
Ramona is een sociaal pupje, ze gaat vol vertrouwen op mensen af, ze vinden haar vast net zo lief als zij hen vindt. Haar staartje zwaait dan druk heen en weer, vooral als ze een knuffel krijgt. Ramona is een blij meisje, ze is nieuwsgierig en wil dingen ontdekken en hobbelt lekker overal achteraan. Ze speelt heel veel met haar broertje en het is gewoon genieten als je die twee ziet stoeien en achter elkaar aan rennen.
Ramona en Ghita zijn pas naar het asiel van SOS gebracht, op de foto’s zie je ze in de bench achter in de auto en in het kantoortje van de stichting. Ze worden “reisklaar” gemaakt want binnenkort kunnen ze samen met de andere hondjes mee naar Nederland. Ze komen 17 januari bij ons aan.
We zoeken voor dit lieve meisje lieve baasjes waar ze op mag groeien en die snappen dat ze een pup is die nog een beetje manieren moet leren.

Meer info

Ramona is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Ramona is nu in Nederland aan. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Ramona, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4,5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: terriër mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Ramona?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!