Norbi leuke krullenbol

Nou wat vind je van mij? Mooie krullen heb ik hè? Ik was eerst samen met mijn broertje, ook zo’n leuke krullenbol, in het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Je zal wel denken, zo'n leuke pup en dan in het asiel, hoe kan dat nou? Maar het is Roemenië hè, het is daar heel anders dan in Nederland. Maar gelukkig ben ik nu in Nederland!
Ik ben nog een pup want ik ben pas 6 maanden oud. Maar ik ben al flink en ik wordt dus een grote hond, een hele mooie. Ze zeggen ik veel weg heb van een Roemeense Mioritic herder, ik lijk er best op, maar ik ben een mix.
Met mijn broer ben ik dikke vriendjes, wij vermaken ons samen wel. Niet dat we iets bijzonders doen, we spelen, stoeien en chillen. Wij zijn dus gered door de mensen van SOS in Roemenië en de mensen van SOS in Nederland gaan nu hun best doen baasjes voor ons te vinden.
Als je mij in het echie wilt zien, dan kan dat dus.. want ik ben nu in Didam! Je kan mij live bewonderen!

Meer info

Norbi is gecastreerd gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Norbi is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Norbi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: Roemeense Mioritic herder mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Norbi?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!