Ghita broertje van...

Dit is Ghita en hij is 4 maanden en een beetje, nog even en hij is al 5 maanden! Deze leuke pup is een reutje, want Ghita is een Roemeense jongensnaam. Hij is samen met zijn zusje Ramona op straat gevonden. De eerste tijd zijn ze bij twee hele lieve mensen, Ghita en Ramona, thuis opgevangen en zo zijn ze dus aan hun naam gekomen.
Broer en zus hebben allebei leuke ruwharige snoetjes en Ghita is wit en Ramona is zwart. Ghita is een leuk sociaal pupje. Hij vindt niks eng en eigenlijk alles prima. Hij is altijd vrolijk en zijn staart wiebelt blij heen en weer, een kwispel hier en een kwispel daar. Hij speelt veel met zijn zusje en hij wil eigenlijk met iedereen graag spelen, hij kan er geen genoeg van krijgen. Lekker rennen en klooien en stoeien. Als hij een beetje moe geworden is, wil ie ook graag knuffelen, totdat hij zijn oogjes niet meer ogen kan houden, en tegen je aan in slaap valt.
Ghita is pas in Nederland aangekomen. Op de foto's lijkt hij misschien een kleine ruwharige terriër, maar Ghita is flink uit de kluiten gewassen, en wordt dus een grote hond.
Voor deze leuke knul zoeken we leuke baasjes die veel tijd voor hem hebben en hem verder alles wilen leren wat een pup leren moet.

Meer info

Ghita is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Ghita is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Ghita, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4,5 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: terriër mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Ghita?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!