Dalia wit-blonde labrador mix

Dit mooie wit-blonde pupje heet Dalia. Ze is een prachtig labrador mixje. Toen ze nog heel klein was is ze op straat gevonden. Ze was samen met haar zusje en broertjes gedumpt ergens in de grote stad. Gelukkig zag een dierenvriend de pups en heeft toen de mensen van SOS Dogs gebeld en zij zijn gauw de pups gaan redden. Sinds die tijd zijn ze opgevangen en verzorgd in het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Ze hebben alle entingen gehad en nu ze bijna 4 maanden oud zijn mogen ze binnenkort reizen. Ze komt samen met haar broertjes en zusje eind oktober bij ons aan.
Dalia is een heel schattig meisje, een mooi gezond pupje; neusje, staartje, oortjes, alles zit er op en aan…   Ze is heel aandoenlijk en lief, ach die lieve toet op de foto, ze is daar nog een beetje onder de indruk van die vreemde meneer die haar net zomaar opgetild heeft... Ze is wel mensen gewend hoor, ze is dol op de verzorgers in het asiel en wil graag geknuffeld worden.
Ze is een sociale pup en speelt bijna de hele dag met de andere pups. Lekker stoeien, rennen en donderjagen om daarna weer uitgeput en tevreden in slaap te vallen. Spelen, slapen, eten .. spelen, slapen, eten... zo ziet een doordeweekse dag van de pups eruit.
Voor haar zoeken we lieve baasjes die tijd en geduld hebben om haar op te voeden en die haar alles willen leren wat een pup leren moet. Zoals elke pup, heeft zij veel liefde en aandacht nodig.

Meer info

Dalia is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Dalia is nog in het asiel in Roemenië en kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Dalia, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: labrador mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Dalia?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!