Bono donker snoetje

Ik heet Bono. Samen met mijn zusjes Bonny en Mica ben ik op straat gevonden in Roemenië. Ze hebben toen SOS Dogs gebeld en die zijn ons op komen halen. We werden eerst apart gezet en kregen prikjes enzo en daarna mochten we daar blijven. We leefden buiten in een grote kennel en ik kon lekker spelen met mijn zusjes en ook met andere hondjes. Het was best gezellig samen en er waren mensen die ons water en brokjes gaven en ons verblijf schoon hielden.
In het verblijf zaten nog meer honden en toen die allemaal op reis naar Nederland gingen, mochten wij gelukkig ook mee! Het was een hele lange reis met een grote bus. Nu zijn we dus in Nederland en hebben we veel betere kansen om een baasje te krijgen.
Ik ben ongeveer 4 of 5 maanden jong. Ik lijk best op mijn zusjes, maar je herkent mij aan mijn donkere snoet. Mooi hè? Ik denk dat ik een grote hond word, ik ben nog een pup maar ik ga nog groeien natuurlijk.
Ik vind mensen leuk en lief en zou hééél graag een eigen baasje willen. Misschien kunnen we dan samen op puppycursus gaan, dat lijkt me ook hééél leuk.

Meer info

Bono is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Bono is nu in Nederland. Hij is in onze kleinschalige opvangt te bezoeken van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Bono, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4-5 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: labrador x herder mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Bono?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!