Barbie kleine beauty

Dit mooie poppetje heet Barbie. Wat een schattig pupje hè? Ze zit er zo snoezig bij op de foto's en kijkt toch ook wel een beetje ondeugend. Ze is nu nog klein maar we denken dat ze een middelgroot hondje wordt. Het is een gok, want we weten niet wat voor kruising deze beauty is.
Barbie is, samen met haar net zo schattige zusje Liza, gevonden toen ze nog veel kleiner was. Ze is daarna, samen met haar zusje, opgevangen en verzorgd in het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Op de foto's lijkt het alsof ze in huis is, maar dat is niet zo, dat was alleen even voor de foto's. Ze zit in een buitenverblijf in het asiel. Dat kan helaas is niet anders en het is niet leuk te denken aan die kleintjes in de kou, maar gelukkig is ze bijna 4 maanden. Dan is ze oud genoeg om te mogen reizen en kan ze het asiel verlaten en naar ons toe komen. We kunnen bijna niet wachten.
Barbie is heel lief, vrolijk en speels. Ze is dol op mensen en wil graag bij je zijn en houdt van knuffelen. Dit kleintje is nieuwsgierig en wil graag meedoen, maar snapt nog niet alles, en moet net als elke andere pup, nog veel leren.
Bij wie mag dit lieve kleine meisje opgroeien en leren en heel veel spelen, stoeien en knuffelen?

Meer info

Barbie is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Barbie is nog in Roemenië, maar komt vrijdag 17 januari in Nederland aan. Ze is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Barbie, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Barbie?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!