Pandi komt van SOS Dogs uit Roemenië, maar is een aantal jaar geleden al naar zijn gezinnetje verhuisd. Na jaren dokteren met één van de kinderen zijn ze er achter gekomen dat de problemen veroorzaakt worden door een allergische reactie op de dieren. Daarom moet met pijn in hun hart Pandi een ander huisje vinden. Wij helpen hun daarbij, en de adoptie loopt via ons, maar de uiteindelijke beslissing zal bij het gezin liggen waar Pandi al 3 jaar woont. Dit is wat zij vertellen over hem:

Dit is Pandi, een superlief mannetje van 5 jaar (5 juli 2014). Hij is vrolijk, lief, grappig en je grootste vriend! Als hij je eenmaal vertrouwt is hij je beste vriend en gaat hij voor je door het vuur. Maar voordat hij je echt vertrouwt gaat er wat tijd overheen. Wij hebben 3 jaar voor hem mogen zorgen. In deze 3 jaar is hij zoveel gegroeid. Maar het is nog geen allemansvriend, en dit zal hij waarschijnlijk ook niet worden. Hij heeft een baasje nodig die hem de tijd geeft om te wennen aan zijn nieuwe huisje en nieuwe baasjes. Pandi kan goed alleen zijn, maar zorg er dan wel voor dat er niks meer rondslingert zoals pennen, papiertjes, schoenen, tassen enz. Deze vindt hij erg interessant. Hij kan goed met andere katten (wij hadden er 3) en ook met kinderen, mits zij de leeftijd hebben om hem met rust te laten als hij dat nodig heeft. Andere honden vindt hij ook erg leuk, zolang ze lief voor hem zijn. Persoonlijk denk ik dat hij het nog beter zou doen met een maatje in huis. Wel eentje die wel sociaal en makkelijk is naar mensen toe, zodat hij van hem kan leren. Loslopen kan na gewenning. Pandi gaat pas naar een ander huisje als wij het vertrouwen hebben dat de volgende eigenaar hem de tijd wil geven die hij nodig heeft. En dat deze ook bereidt is om zo nu en dan te laten weten hoe het met hem gaat. Wij zullen altijd klaar staan voor vragen en tips! Wij hebben hem een gouden mand beloofd, wij kunnen deze hem niet meer bieden door een hevige allergie van onze jongste dochter. Dus het minste wat wij kunnen doen is hem een nieuwe gouden mand aanbieden. Voor minder gaat hij niet weg!!

Pandi woont in Vlissingen en is daar ook te bezoeken!

Mocht u interesse hebben in Pandi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Interesse in Pandi?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja
Deel dit bericht!