Mopsi lief mopshondje

De mensen van SOS Dogs in Roemenië gaan regelmatig kijken in het gemeente asiel van de stad en halen daar de lieve en sociale honden uit en vangen ze dan op in hun eigen asiel. Het gemeente asiel is namelijk niet veel meer dan een dodingsstation, na een aantal weken of als er te veel honden zitten, worden ze daar gedood.
Mopsi, is een van de hondjes die ze pas uit dit akelige asiel hebben gered. Ze hebben haar Mopsi genoemd, maar ze heeft voordat ze in het asiel belandde vast baasjes en een andere naam gehad. Ze luistert nu nog niet naar Mopsi… dus haar nieuwe baasje kan zelf een nieuwe naam verzinnen.
Mopsi is dus een mopshondje en ze schatten haar op ongeveer 5-6 jaar oud. Ze is een heel lief dametje, ze is dol op mensen en wil graag bij je zijn, eigenlijk het liefst gezellig bij je op schoot. Ze is vrolijk en als ze kwispelt doet ze dat met haar hele lijfje. Ze kan af en toe even lekker gek doen en speels rondjes draaien. Dit lieve clowntje is zeker leuk gezelschap.
Mopsi zoekt lieve baasjes om voor altijd van te houden. Denk jij dat dit lieverdje een geweldig leven bij jou kan hebben? Dan horen wij graag waarom je het ideale baasje bent voor haar.

Meer info

Mopsi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Mopsi is nog in Roemenië, maar komt vrijdag 17 januari in Nederland aan. Ze is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Mopsi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5-6 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mopshond
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Mopsi?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!