Miranda bobtail mix

Miranda is een leuke Bobtail of Old English Sheepdog kruising. Ze wordt geschat op 4 à 5 jaar oud. Ze is door de medewerkers van SOS Dogs in Roemenië uit het gemeente asiel van de stad Oradea gehaald. Hoe en waarom ze in dit asiel is beland weten we helaas niet. Maar dat ze in haar leven een en ander heeft meegemaakt is wel duidelijk; deze arme meid heeft nog maar 1 oor. Het lijkt erop dat ze haar rechteroor hebben afgesneden.
Gelukkig is ze op tijd uit het Gemeente asiel gehaald, de honden lopen daar het risico gedood te worden. Daarna is ze opgevangen in het open asiel van SOS Dogs. Het open asiel is al stukken beter dan het gemeente asiel, maar veel beter nog is een eigen thuis. De verzorgers in het asiel van SOS Dogs in Roemenië hopen dan ook dat wij nu hier in Nederland baasjes kunnen vinden voor deze schat. Ze is eind oktober naar Nederland gekomen. We hebben een groot deel van haar vacht af moeten scheren, omdat ze te veel klitten had. Aan de voorkant konden we haar mooie lange haren behouden. Je ziet op de video dat het er nu een beetje raar uit ziet, maar als haar haar weer teruggroeit zal ze er weer prachtig uit zien.
Miranda is een hele lieve en sociale hond, ze kan het met alles en iedereen goed vinden. Ze is dol op mensen. Deze leuke grote dame is aanhankelijk en trouw en heeft een rustig karakter. Het zou echt een droom zijn als mensen verliefd op Miranda worden en haar een thuis geven.
We hopen zo dat ze niet lang meer hoeft te wachten, en dat lieve baasjes zich snel voor haar melden. Ze zal ze natuurlijk bedanken met onvoorwaardelijke trouw en heel veel liefde.

Meer info

Miranda is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Ze is nu in Nederland. Ze is in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Miranda, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4-5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: Bobtail mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Miranda?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: