Mayla black and tan

Mayla is leuk middelgroot hondje van ongeveer 1,5 jaar oud. Dit ranke meisje heeft een mooie black and tan vachttekening met leuke “wenkbrauwtjes” op haar koppie.
Mayla zat in het gemeentelijk asiel van de stad Oradea, wat haar doodvonnis betekende. In dat asiel maakte ze geen kans op adoptie en worden de honden als er te veel zijn of als ze er te lang zitten gedood. Maar gelukkig is ze pas samen met andere honden uit het gemeentelijk asiel naar het open asiel van SOS Dogs gebracht. Hier is ze veilig en wordt ze goed verzorgd.
Ze zit in een ruim buitenverblijf met nog een paar leuke hondjes. Dat is gezellig, ze is niet alleen en heeft altijd een vriendje om mee te spelen. Komt dat even goed uit want ze is dol op stoeien en ravotten. Ze is een speels meisje, ze rent lekker rond en haalt de gekste capriolen uit.
Ze wordt ook altijd blij als ze mensen ziet en haar staartje kwispelt dan vrolijk heen en weer. Je kunt het op de foto’s een beetje zien, ze probeert de aandacht te krijgen en op een van de foto’s springt ze net omhoog en zie je haar grappige en ondeugende smoeltje.
Mayla is een levenslustig hondje dat heel graag een kans wil krijgen om te laten zien wat een leuke hond ze is. Zij zal vast goed haar best gaan doen om voor altijd bij nieuwe baasjes te mogen blijven.

Meer info

Mayla is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Mayla is nog in Roemenië, maar komt binnen kort naar Nederland. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Mayla, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja