Lily klein maar stoer teckeltje

Lily is een prachtig teckeltje van 1,5 jaar oud. Ze was pas in het gemeente-asiel (zie laatste foto) beland nadat haar eigenaar overleden was. Ze is er snel door de mensen van SOS Dogs uitgehaald want in het public shelter maakt ze geen kans op adoptie en via ons hopelijk wel. Nu woont ze dus tijdelijk in het open asiel van SOS Dogs. Op de foto's zie je haar in het open asiel. Kijk haar daar nou stoer tussen alle grote honden, ze stapt zo dapper op haar kleine pootjes in het rond. Ze is heel vrolijk en zelfverzekerd en met die grote glimlach van haar zal ze toch zeker wel iemands hart veroveren.

Lily is dus gewend aan een leven bij een baasje in huis, ze woonde samen met haar eigenaar in een appartement. Ze is heel lief en sociaal, erg makkelijk in de omgang en snel gewend aan een nieuwe situatie.
Toch is het hoog tijd dat Lily haar eigen mandje krijgt bij lieve baasjes waar zij alle aandacht en liefde krijgt die ze zo verdient.

Meer info

Lily is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Ze is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Lily, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Ras: teckel
  • Schofthoogte: ± standaard
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Lily?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: