Elza een leuke labrador mix

Wat een heerlijk blij en lief koppie! Deze lieve lach is van Elza, een labrador mix die door de medewerkers van SOS Dogs in Roemenië is gered. Er werd niet goed voor haar gezorgd, ze lag dag en nacht aangelijnd aan een hele korte ketting. Wij zijn blij dat ze bij die vorige eigenaren weggehaald is en haar mogen helpen bij het maken van een nieuwe start. Elza is ongeveer 2  jaar oud en 48 cm hoog. Ze is een mooie labradror kruising, ze lijkt veel op een labrador maar is wat slanker van bouw. Ze is een hele leuke hond met een hart van goud. Ze is blij, enthousiast en heel erg lief.
We zouden wel een heel a-viertje vol kunnen schrijven over haar. We vinden haar fantastisch. Zij is vrolijk, lief en een knuffelkont. Ze is super sociaal, kan goed met alle mensen, met kinderen en met andere honden.
Ze is zeker geen luie labrador, ze is energiek en heeft beweging nodig; dagelijks een lange wandeling en lekker een portie rennen en spelen. Buiten rent ze met veel plezier achter een balletje of een frisbee aan.
Ze is gek op balletjes en heel blij als er een spelletje met haar gespeeld wordt. Ze is een actieve hond en heeft dan ook actieve baasjes nodig, die het leuk vinden veel met haar te ondernemen. Ze loopt goed mee aan de riem, maar loslopen kan ze helaas niet, dan gaat ze er vandoor en luistert niet meer. Als ze buiten is bulkt ze van de energie en in huis is ze een rustige hond. Ze is zindelijk, kan even alleen zijn en sloopt niks in huis.
Elza heeft nog niet zoveel geluk gehad in haar leven, maar verdient alle geluk van de wereld! Waar staat haar gouden mandje?

Meer info

Elza  is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Elza is al in Nederland. Kom haar bezoeken!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Elza, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Ras: labrador mix
  • Schofthoogte: ± 48 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Elza?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: