Martin sportieve jonge hond

Deze leuke jonge hond heet Martin. Martin is in oktober 2018 geboren en 50 cm groot. Je ziet het al wel op de foto's, hij heeft een mooie slanke atletische bouw.
Martin leefde als straathond in Sânmartin, een dorpje vlakbij de stad Oradea. We weten niet of hij ooit een huis heeft gehad of dat hij op straat is opgegroeid. De mensen van SOS Dogs Roemenië hebben hem van straat gehaald om hem te laten castreren. De dierenarts in het asiel van SOS Dogs is er 2 dagen per week om honden te steriliseren en castreren. Martin werd dus naar asiel gebracht voor castratie, maar verzekerde zichzelf van een vaste plek in het open asiel door zijn charmante en vriendelijke karakter. Hij hoeft niet meer alleen op straat te leven en vanuit het asiel gaan we nu proberen een nog betere vaste plek voor hem te vinden: bij lieve baasjes in huis.
Martin is een grappige en sportieve jonge knul, hij is relaxed, dol op mensen en altijd in een goed humeur. Dat kun je goed zien op de foto waar hij in de stoel is gezet😄.
Hij is actief, vrolijk, speels en houdt van zijn soortgenoten. Hij is ook nieuwsgierig en wil veel ervaren. Martin is van het type "ruwe bolster, blanke pit". Hij presenteert zichzelf als een zelfverzekerde entertainer, maar hij is een zachte en zeer lieve hondenziel. Hij is gevoelig en heeft veel aandacht en liefde nodig.
Martin is geschikt als gezinshond en wij zijn voor hem op zoek naar mensen die geduld hebben en die veel tijd in hem en zijn opvoeding willen investeren. Omdat we niet weten of hij ooit in een huis heeft gewoond, is het belangrijk dat zijn nieuwe familie bereid is om hem dat te leren. Als actieve hond heeft hij ook veel beweging nodig. Het bezoeken van een hondenschool zou hij vast heel fijn vinden. Samen op cursus gaan is een leuke manier om een goede band te krijgen.
Zijn perfecte baasje is sportief en wil graag met hem op avontuur gaan. We hopen dat hij niet lang in het asiel hoeft te blijven en dat hij gauw naar lieve baasjes toe mag.

Meer info

Martin is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Martin is nog in het asiel in Roemenië. Hij zou binnen enkele weken naar Nederland kunnen komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Martin, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Martin?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!