Jasper wil met je gaan wandelen

Jasper is een hele leuke en lieve herderachtige hond van 5 jaar oud. Je zult het niet geloven maar deze lieverd hebben we tijdens onze bezoeken aan het asiel van SOS Dogs al een paar keer over het hoofd gezien. Hij viel ons dit jaar pas voor het eerst op, terwijl hij er al vele jaren wordt opgevangen. Hij is al in 2014, toen hij nog een puppy was, in dit asiel gekomen. Jasper komt oorspronkelijk uit Braila en is één van de honden die SOS toendertijd uit het public shelter van die stad heeft gered, ze waren daar namelijk van plan de honden te laten inslapen.
Jammer genoeg hebben wij Jasper bij onze eerdere bezoeken gemist, waarschijnlijk was hij steeds even lekker aan de wandel. Dat kan namelijk in het open asiel. Hij wordt hier opgevangen in een groot buitenverblijf rondom "the warehouse". Dit grote gebouw in het midden van het open asiel wordt zo genoemd. Het is een soort loods waar onder meer landbouwvoertuigen staan, om de diverse akkers op de heuvels van het open asiel te bewerken. Maar in dit gebouw zijn ook andere ruimtes, bijvoorbeeld de operatiekamer van de dierenarts, een quarantaine ruimte en een kantoor en soort woonkamer voor de mensen van SOS.
Als Jasper de kans krijgt, ontsnapt hij uit het buitenverblijf en gaat lekker even struinen in de omgeving. De velden rondom the warehouse horen ook bij het open asiel en hier lopen meer honden vrij rond. Maar Jasper wil na zijn lange wandeling ook wel weer graag naar binnen. Hij staat dan netjes voor de deur te wachten totdat je hem weer binnen laat. Hij staat er dan zo lief en braaf bij en is heel blij als hij weer naar binnen kan.
Het spijt ons zeer dat we hem niet eerder hebben gezien, dan hadden we al veel eerder baasjes voor hem kunnen gaan zoeken. Deze schat verdient het zo om een ander leven te leren kennen en een fijn thuis bij lieve baasjes te hebben. Baasjes die lekker veel met hem gaan wandelen natuurlijk! Lekker samen op pad, het maakt hem niet uit waarheen als hij maar mee mag!

Meer info

Jasper is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Jasper is nog in het asiel in Roemenië. Hij zou binnen enkele weken naar Nederland kunnen komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Jasper, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Jasper?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!