Jasper verdient een baasje

Jasper is een mooie wolfsgrauwe herder mix van 5 jaar oud. Hij heeft bijna zijn hele leven in het asiel in Roemenië gewoond. Hij is al in 2014, toen hij nog een puppy was, in dit asiel gekomen. Jasper komt oorspronkelijk uit Braila en is één van de honden die SOS toendertijd uit hett public shelter van die stad heeft gered, ze waren daar namelijk van plan de honden te laten inslapen. Sinds 2014 is hij dus al in het asiel van SOS.
Jasper was een van de lievelingetjes van de verzorgers in het asiel in Roemenië, en ze vroegen ons dan of hij mee naar Nederland mocht. Want als er een hond is die een kans op een baasje verdient is hij het wel.
Wij konden natuurlijk geen nee zeggen en Jasper is nu in Nederland. Hij is nu bij een van onze vrijwilligers in huis en dat gaat heel goed. Best bijzonder voor een hond die nog nooit in huis is geweest en alleen het leven in een asiel kent. Hij vindt het heel fijn binnen. Hij is zindelijk en hij is heel stil in huis. Als de honden van de buren blaffen reageert hij daar niet op, en buiten ook niet.
Met de andere hond in huis gaat het ook heel goed. Ze liggen al heel lief samen. Jasper heeft geen voernijd. Jasper is gewoon héél lief.
Jasper loopt al mee aan de riem, maar buiten in de wijk is het nog te druk voor hem, er zijn zoveel vreemde geluiden waar hij nog niet aan gewend is, dan is hij stijf van angst. In een rustige omgeving of in het bos loopt hij al wel goed mee.
Het zou fijn zijn als zijn nieuwe baasjes in een rustige omgeving wonen en hem laten wennen aan onbekende omgevingsgeluiden. Als zijn nieuwe baasje geduld met hem heeft dan krijgt ie een hele fijne, lieve en rustige hond.

Meer info

Jasper is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Jasper is nu in Nederland. Hij is in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken van maandag t/m zondag op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Jasper, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Jasper?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!