Dit prachtige hondje heet Irma, ze is het zusje van Igor. Ze is een geweldige pup van 5 maanden oud. Ze is nu al bijna 50 cm hoog, ze wordt dus een hele grote hond! Zeg maar gerust extra-large! Wij denken dat ze Roemeense Mioritic herdershond kruisingen zijn. Als ze volwassen zijn kunnen ze wel zo'n 65- 70 cm groot worden. De teefjes blijven meestal wel een stuk kleiner dan de reutjes. Deze dame is niet alleen prachtig om te zien, maar heeft ook een heel mooi karakter. Karakter eigenschap van Roemeense Mioritic herdershonden is dat ze dol op kinderen zijn. Ze is nu nog in het open asiel van SOS Dogs in Roemenië, waar ze samen met haar zusje en broertjes opgevangen wordt. Ze kunnen gelukkig veel met elkaar spelen en stoeien en hebben elkaars gezelschap. Maar veel liever nog zou ze bij een familie thuis wonen, waar ze kan slapen in een eigen mandje,  mee mag wandelen, lekker buiten kan spelen en lekker eten krijgt. En niet te vergeten veel aandacht, liefde en knuffels! Irma is nog een pup en moet natuurlijk nog vanalles leren.
Ben jij op zoek naar een supergroot kameraadje en heb je genoeg tijd om een pup op te voeden? Dan zouden jullie elkaar wel eens heel gelukkig kunnen maken!

Zij is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een dierenpaspoort.

Irma is nog in Roemenië, maar kan heel binnenkort naar Nederland komen!

Mocht u interesse hebben in Irma, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 65-70 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Irma?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!