Deze leuke ruwharige schoonheid heet Ina. Ze is ongeveer 3 jaar oud en groot, zo'n 65 cm hoog. Deze schat lijkt veel op een Slowaakse ruwharige staande hond.  Ze is heel erg lief, misschien wel de liefste hond van de wereld! Er zit totaal geen kwaad in haar, ik zou willen zeggen ze doet geen vlieg kwaad, maar dat is niet helemaal waar, ze is een geweldige vliegenvanger😊.
Ze is heel sociaal met andere honden, kan bij katten en is dol op mensen. Je wordt altijd met een blije en vrolijke snoet begroet, je wordt er zelf ook blij van. Ze is heel enthousiast maar ze loopt je niet omver hoor.
Toen ze klein was heeft ze baasjes gehad, maar is later toch naar het asiel gebracht omdat ze niet genoeg tijd voor haar hadden. Haar baasjes waren niet veel thuis en Ina sprong daarom soms over het hek om gezelschap te zoeken bij de buren.
Ina is een hele lieve hond met een rustig en relaxed karakter. Ze loopt goed mee aan de riem en trekt dan helemaal niet. Ze kan rustig even thuis blijven en sloopt niets. Ze speelt heel leuk met andere honden en is met iedereen dikke maatjes. Bij ons in de speelweide mogen de honden graven en Ina doet dat dan ook graag om daarna eens goed te gaan liggen uitrusten, want eigenlijk is Ina liever lui dan moe.

Ina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.

Ina is in Nederland, kom haar bezoeken!

Mocht u interesse hebben in Ina , dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees hier onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix Slowaakse ruwharige staande hond
  • Schofthoogte: ± 65 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Ina?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: