Slash prachtige husky mix

Slash zoekt nog steeds zijn gouden mand… hij dacht ‘m gevonden te hebben, maar de andere hond in huis vond hem niet zo leuk… dus Slash mocht niet blijven… en zoekt weer verder…
Slash is een kanjer, hij laat zijn kop niet hangen en blijft zijn vrolijke zelf. Kop op… neus naar voren en staart omhoog en we gaan…. Hup kom naar buiten, het zonnetje schijnt… ga je mee? Als je van lange wandelingen houdt, dan is Slash je beste vriend. Hij loopt goed mee aan de riem en geniet met volle teugen.
Slash is een Husky mix van ongeveer 2 jaar en nog een speelse jonge hond die dol is op rennen en spelen. Na zo’n fijne wandeling zal hij dan heerlijk languit naast je ploffen en genieten van dicht bij je in de buurt te zijn. Hij is een aanhankelijke knul, een superlieve grote knuffelbeer.
Slash heeft al veel geleerd, hij is zindelijk en kan even alleen thuis zijn en sloopt niets in huis. Hij is heel erg lief, maar ook een hele sterke jongen en niet iedereen zal het avontuur met hem aandurven. Hij is echt een hond voor een consequente en sterke baas. Die krijgt met deze prachtige jongen een vriend voor het leven!

Dit weten we over zijn geschiedenis in Roemenië, hij is op straat gevonden door Laura en haar man. Dit is hun verhaal:
"Toen we hem voor het eerst zagen, sliep hij onder een brug. We probeerden bij hem in de buurt te komen en hem wat te eten te geven, maar het was duidelijk dat hij ons niet vertrouwde. Hij at het eten, maar liet ons hem niet aanraken. We moesten dus professionele hulp inschakelen. Hij werd gevangen en het bleek dat hij gechipt was, maar zijn chipnummer was helaas niet geregistreerd bij de autoriteiten.
Nadat we hem naar ons huis hadden gebracht, kwamen we erachter dat hij 4 dagen onder de brug had gezeten, en zich niet verplaatst had, alsof hij op iemand wachtte. Verlaten honden doen dit. Ze verlaten de plek waar ze zijn achtergelaten niet, voor het geval de eigenaar voor hen terugkomt.
De eerste week dat hij bij ons was, gedroeg hij zich als een diep getraumatiseerde hond. Hij ging het hondenhok binnen en kwam niet naar buiten, alleen om wat te eten. En als hij buiten zijn hok was en ik naar hem toe ging, rende hij terug in het hondenhok.
Hij liep ook slap en had een paar vlekken op zijn achterpoten. Hij verstopte zich altijd, hij was bang voor ons en we konden hem niet aanraken. Hij was echt bang voor ons. Het leek echt alsof hij verslagen was. We dachten dat hij voor altijd zo zou blijven.
Maar toen, voor ons echt een wonder, transformeerde hij onder onze ogen, van een angstige hond die ons niet vertrouwde tot de meest vriendelijke, speelse en gehoorzame hond die we ooit hebben gered. Hij is jong en heeft nog steeds heel puppy-achtig gedrag. Alles wat hij wil is wandelen en spelen en de beste vriend zijn waar je ooit op kunt hopen. Hij houdt ervan om uit te gaan aan de lijn en luistert naar commando's. Maar één ding valt ons op, hij is erg bang voor slecht weer, vooral voor wind. ."

Slash zoekt lieve baasjes om van altijd van te houden. Wij gaan onze best doen die voor hem te vinden en zijn verhaal met een happy end te laten eindigen!

Meer info

Slash is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Salsh is in Nederland, je kunt hem bezoeken, dus kom kennismaken!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Slash, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: Husky kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Slash?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: