Winny zwart ruwharig snoetje

Dit is Winny, een middelgroot meisje van ongeveer 2 jaar oud. Ze ziet er erg leuk uit met haar ruwe haartjes en ze is heel erg lief. Winny was een paar maanden geleden geadopteerd in Roemenië. Maar haar baasjes hebben haar teruggebracht naar het asiel. Ze wilden dat Winny de vogels bij de vijver met vissen wegjaagde, maar dat deed ze niet. Ze moest dus weg omdat ze geen jachtinstinct heeft.
We zijn nu op zoek naar een leuk huisje voor haar bij mensen die haar wel zullen waarderen. Bij een baasje waar ze niet hoeft te "werken", maar gewoon vrolijk gezelschap mag zijn.Winny zal wel eventjes tijd nodig hebben om te wennen aan nieuwe mensen en een nieuwe omgeving.
Maar dan zie je al snel dat Winny altijd blij en vrolijk is en volop van het leven geniet. Ze is een knuffelkont en heeft een niet zoveel nodig om gelukkig te zijn, ze heeft altijd een goed humeur.  Met Winny in huis zal het altijd gezellig zijn, ze zal je elke morgen met een vrolijke kwispel begroeten. Ze gaat graag met je mee wandelen en loopt aardig mee aan de riem. Dit sociale meisje kan het ook goed vinden met andere honden.
Nu nog die ene persoon vinden die valt voor deze leuke vrolijke kanjer en met wie ze mee naar huis mag!

Meer info

Winny is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Winny is nu in Nederland. Ze is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Winny, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Winny?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!