Vicky verdient een huisje!

Vicky is medio 2015 geboren en ze is 53 cm. hoog. Toen ze nog een puppy was is ze in Roemenië op straat gevonden. Ze brachten haar naar het asiel in Beius om haar te steriliseren. Omdat ze zo aanhankelijk en mensgericht was, mocht ze daar blijven. Ze hoopten dat ze een baasje voor haar konden vinden, maar helaas heeft ze na al die jaren nog geen thuis gevonden.
Dat is heel verdrietig, want Vicky verdient het zo. Ze is zo vrolijk, lief en aanhankelijk. Ze houdt van mensen boven alles en vindt iedereen op twee benen te gek!  Ze is zo'n trouw en braaf tiepje dat meteen met iedereen meeloopt en geniet van elke aai over haar bol.
Ze kan het ook met honden goed vinden hoor, ze speelt graag met haar soortgenootjes in het asiel, maar mensen die zijn toch wel haar favoriet.
Vicky verdient zo veel meer dan een leven in het asiel. Ze heeft toch zeker recht op een beetje liefde en aandacht? Wij hopen voor haar lieve mensen te vinden die haar alles willen geven wat zij tot nu toe heeft moeten missen.
Leven in een huis zal helemaal nieuw voor haar zijn en ze zal dus nog de fijne kneepjes van het huishond zijn moeten leren. Maar ze is erg intelligent en wil het graag goed doen, ze zal vast en zeker haar beste pootje voor zetten.

Meer info

Vicky is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Vicky is nog in het asiel in Roemenië. Maar ze kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Vicky, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 53 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Vicky?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!