Tigu lief zwart reutje

Tigu is een leuk middelgroot reutje van zo'n 45 cm groot en hij is ongeveer 2 jaar oud. Het is altijd moeilijk om honden te fotograferen, maar zwarte honden zijn extra moeilijk om goed op de foto te zetten. Waarmee ik maar wil zeggen: Tigu is in het echt (nog) veel leuker en mooier dan op de foto's. Hij werd tot voor kort in het asiel van SOS Dogs in Roemenië opgevangen en daar zat hij buiten in een verblijf samen met andere honden. Daar deed hij het erg goed en de mensen van SOS in Roemenië prezen hem om zijn kalme en evenwichtige karakter.
Tigu is een tijdje terug naar Nederland gekomen. En we zien een lief en vriendelijk mannetje die van aandacht en knuffelen houdt. Maar ook een hondje waar pit in zit. Hij heeft nog wel wat opvoeding nodig, een voorbeeld: Tigu loopt bijvoorbeeld goed mee aan de riem, totdat hij andere honden ziet. Hij heeft dus een sterk baasje nodig, die hem hierin kan corrigeren en op kan voeden. Dat hij niet bang hoeft te zijn voor de andere honden, dat jij de leiding hebt en dat hij alleen maar hoeft te volgen. Wanneer jij hem een stabiele basis biedt is hij echt een fantastische vriend.

Meer info

Tigu is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Tigu is nu in Nederland. Hij is in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Tigu, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 40-42 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Tigu?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!