Tigu lief zwart reutje

Tigu is een leuk middelgroot reutje van zo'n 45 cm groot en hij is ongeveer 2 jaar oud. Het is altijd moeilijk om honden te fotograferen, maar zwarte honden zijn extra moeilijk om goed op de foto te zetten. Waarmee ik maar wil zeggen: Tigu is in het echt (nog) veel leuker en mooier dan op de foto's.
Hij wordt in het asiel van SOS Dogs in Roemenië opgevangen en daar zit hij buiten in een verblijf samen met andere honden.
Dit mannetje is heel lief en vriendelijk. De mensen van SOS prijzen hem om zijn kalme en evenwichtige karakter. Hij zit gewoon lekker in zijn velletje. Hij is een relaxed hondje waarvan we dan ook verwachten dat hij zich vrij makkelijk zal aanpassen in zijn nieuwe leventje als hij geadopteerd wordt. Tigu loopt al goed mee aan de riem. Misschien heeft hij al wel veel meer geleerd. Hij zal in ieder geval goed zijn best doen om voor altijd bij zijn nieuwe baasjes te mogen blijven. Nou nog dat lieve baasje vinden voor deze lieve schat.

Meer info

Tigu is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Tigu is nu in Nederland. Hij is in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Tigu, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 40-42 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Tigu?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!