Snoopy een lieverdje

Snoopy doet zijn naam eer aan, hij is echt een lieverdje, een snoepje. Hij heeft een heel lief en zacht karakter. Hij is heel bescheiden en gedraagt zich echt heel braaf, springt niet tegen je aan, maar is wel heel blij als je er bent.
Snoopy is ongeveer 1,5 jaar oud en ongeveer 50 centimeters groot. Snoopy is nu in Nederland, maar komt uit Roemenië. Daar is hij door dierenbeschermers op straat in de plaats Margitha gevonden. Daarna is hij naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea gebracht. Hij is nog zo jong en heeft al een groot deel van zijn leven in een asiel doorgebracht.
Gelukkig mocht hij een tijdje terug naar Nederland komen. Hij wordt nu opgevangen in een opvanggezin in Nieuw-Dijk, vlakbij Didam.
Ze vinden Snoopy een lieverd. Hij was een beetje verlegen, zeker in het begin, maar als hij eenmaal is gewend, is het een lieve knuffelkont. Hij is ook erg sociaal met de andere twee honden. Ze liggen het liefst tegen elkaar aan.
Snoopy verdient hele lieve baasjes. Wie heeft er tijd en geduld en een grote dosis liefde om Snoopy een mooi hondenleven te geven?

Meer info

Snoopy is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Snoopy is nu in Nederland aan. Hij is te bezoeken bij het opvanggezin, vlakbij Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Snoopy, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Snoopy?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!