Snoopy een lieverdje

Het eerste dat je ziet als je naar het verblijf van Snoopy loopt is zijn neusje. Met zijn lieve snoetje tegen het hek gedrukt kijkt hij nieuwsgierig naar de mensen en probeert aandacht of een aaitje te krijgen. Snoopy doet zijn naam eer aan, hij is echt een lieverdje, een snoepje. Hij is een brave hond want als je dan het verblijf binnen komt, komt hij voorzichtig, met zijn staartje aan het kwispelen, naar je toe. Hij is dan bescheiden en gedraagt zich echt heel netjes en springt niet tegen je aan, maar is wel heel blij dat je hem komt bezoeken.
Snoopy is ongeveer 1 jaar oud en ongeveer 50 centimeters groot. Hij is door dierenbeschermers op straat in de plaats Margitha in Roemenië gevonden. Daarna is hij naar het asiel van SOS Dog in Sisterea gebracht.  Snoopy heeft een heel zacht karakter, hij is lief en vriendelijk. Met zijn soortgenootjes in het asiel kan hij goed overweg en speelt hij graag. Hij maakt het beste van zijn verblijf in het asiel, maar zoals elke hond, wil Snoopy natuurlijk ook het liefst een eigen plekje bij eigen baasjes. Hij zal nog wel moeten leren hoe het leven in elkaar zit voor een normale huishond. Maar Snoopy is slim en wil graag wil leren. En misschien heeft hij al wat vaardigheden onder de knie, wie weet heeft hij voordat hij op straat gevonden is, wel ooit een huisje gehad.

Meer info

Snoopy is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Snoopy is nu in Nederland aan. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Snoopy, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Snoopy?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!