Sisi mooi wit hondje

Deze prachtige witte hond heet Sisi. Ze lijkt een kruising labrador x witte herder. Ze is nog jong, ze weten haar leeftijd niet precies, maar schatten haar ergens tussen de 8 -10 maanden oud. Ze zal dus nog een beetje groter worden, maar niet veel meer.
We weten helaas niet veel van haar verleden, alleen dat ze een tijdje terug gevonden is op straat in Roemenië en toen naar het asiel in Beius is gebracht.
De mensen van SOS Dogs in Roemenië hebben haar uit het asiel in Beius gehaald en naar hun asiel in Sisterea gebracht. Omdat ze hier, met onze hulp, meer kans op adoptie maakt en dat verdient dit mooie meisje met haar lieve karakter. Ze zoekt een plekje waar ze wel gewenst is, ze is eigenlijk nog een pup en heeft nog een heel hondenleven voor zich.
Tjonge, wat is ze leuk, ze is niet alleen heel mooi, maar ook heel lief en speels. Ze is een blij en sociaal hondje: met andere honden kan ze het goed vinden en die liefde is meestal wederzijds. Het is zo fijn om samen te spelen en lekker te rollebollen over de grond.
Mensen vindt ze ook leuk, ze is altijd blij je te zien en geniet van wat aandacht en een aaitje. Ooooooooh, wat is het genieten als ze achter haar oren wordt gekriebeld.
Deze schat moet vast nog een en ander leren als ze een baasje krijgt en in huis woont, maar ze is nog jong, dus dat komt vast goed. En natuurlijk gaat ze haar best doen zodat iedereen haar braaf en lief vindt.

Meer info

Sisi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Sisi is in Nederland. Ze is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Sisi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 8-10 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix labrador x witte herder
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Sisi?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!