Siran gered uit het dodingsstation

Siran is een leuk straathondmixje met een mooie krulstaart. Hij 6 jaar oud (geboren in maart 2013) en 52 cm. groot.
Dit mannetje woonde op straat in Bacău, een stad in het oosten van Roemenië. In 2015 werd hij gevangen door de hondenvangers en naar het Bacau gemeente asiel gebracht. In dit gemeente asiel, zoals in zoveel gemeente asielen in Roemenië, worden de honden na een aantal weken gedood. Maar hij had het geluk om samen met andere honden op tijd uit dit dodingsstation gered te worden door de mensen van SOS Dogs. Ze werden naar het open asiel van SOS Dogs in Sisterea gebracht. Het was een lange reis van minstens 8 uur rijden, want Sisterea ligt in het westen van Roemenië en Bacau in het oosten.

Sinds 2015 verblijft Siran dus al in het asiel van SOS en hij wordt daar goed verzorgd en loopt geen gevaar meer gedood te worden, maar toch hopen we op een nog beter leven voor deze lieve jongen.
We gunnen hem een hondenleven bij lieve baasjes in huis. Siran houdt namelijk heel veel van mensen en is heel dankbaar als je hem aait en er geniet er enorm van. Hij is heel lief en vriendelijk en niet opdringerig, maar bescheiden en kalm.
Hij is een makkelijke hond in het asiel en vermijdt ruzie met andere honden en kan het goed met alle honden vinden. Het is zo’n lieve en trouwe hond die het echt verdient om een kans te krijgen.

Meer info

Siran is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Siran is nog in het asiel in Roemenië. Hij zou binnen enkele weken naar Nederland kunnen komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Siran, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 jaar (geboren maart 2013)
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 52 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Siran?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!