Reno een stoere Akita

Elke hond verdient een baasje en Reno zeker ook! Maar niet iedereen kan het baasje van Reno worden. We zoeken voor hem eigenaren die bekend zijn met zijn ras. Reno is namelijk een Akita en dat is geen hond voor iedereen. Ze zijn zeker niet aan te raden voor de beginnende hondenbezitter.
Akita's zijn heel trouw aan hun familie en de mensen die ze kennen en zeer beschermend. En het is bekend dat Akita’s, en zeker reuen, niet makkelijk zijn in de omgang met andere honden. Vanwege hun dominantie naar andere honden kan een Akita vaak niet los lopen. Reno is hierop geen uitzondering. Hij kan niet samen met andere honden, alleen misschien met een teefje met ook een sterk karakter.
Vanwege zijn jachtinstinct kan hij ook niet met andere dieren, dus andere kleine huisdieren of katten zijn ook geen optie.
Reno is nu ongeveer 1 jaar oud, nog heel jong dus. Hij ziet er indrukwekkend uit, groot, krachtig en gespierd. Hij heeft een sterk karakter en dat zal ook de reden zijn waarom hij in het asiel is achtergelaten, waarschijnlijk konden zijn vorige eigenaren hem niet de baas.
We zijn voor deze stoere jongen dus op zoek naar een ervaren en verantwoordelijke baas, die weet hoe hij/zij met dit ras om moet gaan.

Meer info

Reno is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Reno is nog in Roemenië maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Reno, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: Akita
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Reno?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!