Raffa leuke ruwharige snoet

Raffa is een hele leuke, lieve, vrolijke ruwharige snuiter. Wat ziet ze er grappig en eigenwijs uit met haar ruwe piekhaartjes. Ze is in maart 2018 geboren en meet een schofthoogte van 55cm. Deze lieverd werd door haar eigenaren in december 2018, op de leeftijd van 9 maanden, naar het gemeente asiel gebracht. Toen ze niet langer een schattige kleine puppy was, had de familie geen interesse meer in haar. Arme meid.
Gelukkig heeft Raffa nu een tweede kans gekregen. Ze is door de mensen van SOS Dogs uit het gemeente asiel gehaald. In dat asiel maakt ze namelijk totaal geen kans op adoptie. Ze is nu in het open asiel van SOS Dogs en ze hopen dat wij voor haar baasjes kunnen vinden. Nou wij gaan onze stinkende best voor haar doen!
We hebben haar zelf ook gezien tijdens ons bliksembezoek aan Roemenië en zijn helemaal weg van haar. Toen we het verblijf binnen gingen, werden we heel enthousiast begroet. Wat was ze blij ons te zien. Met haar lieve vrolijke toet veroverde ze op slag een plekje in onze harten. Ze genoot ook zo van de aaitjes die ze van ons kreeg. Het spijt ons dat we niet meer tijd voor haar hadden, het was overduidelijk dat ze snakt naar liefde en aandacht.
Raffa is vrolijk, speels en grappig, dol op mensen en heel aanhankelijk. Ze is een speelse en actieve jonge hond. Dit meisje heeft veel beweging nodig en is een hele leuke hond voor een actieve familie die veel met haar wil ondernemen.
Raffa kan het ook goed met alle honden, klein en groot, jong en oud, vinden. Ze speelt graag met ze en ook al zit ze in het asiel, ze heeft toch dikke pret met al haar hondenvriendjes.
We zijn voor Raffa op zoek naar haar forever home bij lieve baasjes waar ze alle aandacht krijgt die ze verdient. Heb je belangstelling voor deze leukerd, dan horen wij het graag!

Meer info

Raffa is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Raffa is nog in het asiel in Roemenië en kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Raffa, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Raffa?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!