Puffi kalm en in balans

Deze mooierd heet Puffi en ze is een hele grote hond. Ze is een Roemeense herdershond van ongeveer 3 tot 4 jaar oud. Puffi is pas door de mensen van SOS Dogs in Roemenië uit het gemeente asiel van de stad Oradea gehaald. Gemeentelijke asielen in Roemenië zijn niet veel meer dan dodingsstations. Als de honden er te lang zitten of als er te veel zijn, worden ze gedood.
Gelukkig is Puffi op tijd gered! Ze wordt nu opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Sisterea en hier is ze veilig. Ze verblijft op een terrein rondom het hoofdgebouw van het asiel en heeft de ruimte om rond te banjeren. Ze leeft er in een grote roedel honden. Omdat ze zo’n kalm karakter heeft kon ze zonder enig probleem bij de andere honden gezet worden. Ze is mooi in balans en heel relaxed en doet gewoon haar eigen ding.
Ze ligt graag buiten in het zonnetje op een plekje met een goed uitzicht. Ze observeert alles en iedereen en geniet daarvan.
Puffi loopt ook heel netjes mee aan de riem, wie weet wat ze allemaal nog meer kan. Welke lieve mensen willen dat samen met haar gaan ontdekken? Puffi vraagt niet veel. Gewoon fijne wandelingen en af en toe een lekkere aaibeurt en een eigen plekje waar ze dutjes kan doen en van waaruit ze mooi de boel kan bekijken.

Meer info

Puffi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Puffi is nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Puffi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 3-4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: Roemeense herdershond
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja