Pika mooie mix

Pika is een mooi jong teefje van ongeveer 1,5 jaar oud. Ze is een mooie mix, we denken Stafford x Pointer. Door haar koppie lijkt ze op een stafford, maar qua bouw en grootte lijkt ze meer op een pointer. Ze is ongeveer 56 cm groot.
Ze is nu in Nederland, maar ze komt uit Roemenië en is op straat gevonden in het stadje Baile Felix. De mensen van SOS Dogs in Roemenië zijn gebeld en zijn haar op gaan halen en hebben haar opgevangen in hun asiel. De eerste tijd mocht ze binnen zijn en lag in haar mand voor het kantoor. Daar hield ze trouw de wacht en bleef rustig liggen, trots op haar baantje als portier. Als er mensen kwamen of weggingen, begroette ze ze altijd heel vriendelijk en rustig. Ze vindt het gewoon heel erg fijn om in de buurt van mensen te zijn. Als ze een aaitje kreeg genoot ze daar ontzettend van, maar ze zou zich nooit opdringen of tegen je opspringen. Na de eerste tijd binnen, werd ze net als alle andere honden in een buitenverblijf opgevangen.
Wij van SOS Dogs Nederland hebben haar in het asiel in Roemenië gezien en waren onder de indruk van haar en vonden haar heel lief. Toen de kans er was mocht ze dan ook van ons mee naar Nederland en nu is ze al een aantal weken bij ons.
Ze is nog steeds heel lief maar nu ze lekker op haar gemak is bij ons, zie je ook wel dat er pit in haar zit. Ze is actief en speelt veel en graag met de andere honden. Ze is dol op mensen, heel aanhankelijk en wil graag luisteren als jij aangeeft wat ze wel en niet mag doen.
Voor Pika zijn we op zoek naar actieve baasjes die veel met haar willen ondernemen en consequent leiding kunnen geven.

Meer info

Pika is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Pika is nu in Nederland. Ze is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Pika, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teef
  • Ras: Pointer kruising
  • Schofthoogte: ± 55-57 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Pika?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!