Pika de liefste van de hele wereld!

Pika is een mooi jong teefje van ongeveer 1,5 jaar oud. Ze is een mooi mengelmoesje, misschien een pointer mix, maar zeker weten doen we dat niet. Ze is ongeveer 56 cm groot. Ze is op straat gevonden in het stadje Baile Felix in Roemenië. De mensen van SOS Dogs in Roemenië zijn haar op gaan halen en hebben haar opgevangen in hun asiel. De eerste tijd mocht ze binnen zijn en lag in haar mand voor het kantoor. Daar hield ze trouw de wacht en bleef rustig liggen, trots op haar baantje als portier. Als er mensen kwamen of weggingen, begroette ze ze altijd heel vriendelijk en rustig. Ze vindt het gewoon heel erg fijn om in de buurt van mensen te zijn. Als ze een aaitje kreeg genoot ze daar ontzettend van, maar ze zou zich nooit opdringen of tegen je opspringen.
Toen wij, team SOS Dogs Nederland, in november in Roemenië waren, hebben wij Pika ook gezien. Wat een lieve hond is dat! Ze is gewoon GE-WEL-DIG! Je hart kan niet anders dan smelten als je haar ontmoet. Ze is misschien wel de liefste hond van de hele wereld, ze is heel bescheiden en heeft een onderdanig karakter. We zagen dat ze het ook goed kon vinden met de andere honden en met de kleine puppen was ze superlief.
Helaas was het niet langer mogelijk voor haar om nog binnen opgevangen te worden, dus is ze nu, net als de andere honden in het asiel, in een buitenverblijf. Ze wordt er goed verzorgd hoor, maar we gunnen haar zo veel meer, een thuis bij hele lieve baasjes waar ze de aandacht en liefde krijgt die ze zo verdient.
We hopen zo dat iemand ons gelooft en ook ziet dat Pika een prachtige lieve hond is en haar die kans geeft!

Meer info

Pika is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Pika is nu in Nederland. Ze is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Pika, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teef
  • Ras: Pointer kruising
  • Schofthoogte: ± 55-57 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Pika?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!