Nero een echte Duitse herder?

Als je naar het asiel van SOS Dogs in Roemenië gaat, is Nero één van de prachtige honden die je daar tegen komt. Misschien zie je hem eerst over het hoofd, want hij is rustig en kalm en houdt zich een beetje op de achtergrond. Als je goed rondkijkt zie je hem opeens liggen, op de grond of boven op een hondenhokje, kalm de boel aan het observeren.
Je zou kunnen denken die hond wil geen aandacht, maar niets is minder waar. Nero is heel bescheiden, hij vraagt niet om aandacht, maar als je contact met hem maakt en hem aandacht en aaitjes geeft, dan geniet hij daar 200 procent van. Als je naar hem toe gaat leeft hij helemaal op en komt er een mooie glinstering in zijn ogen. Wat maak je hem blij door hem te aaien, als je stopt, geeft hij met zijn koppie of een pootje aan dat hij het toch wel erg lekker vond en dat hij wel zou willen dat je doorgaat. Als je hem nog meer aanmoedigt, krijg je zelfs kusjes van hem.
De mensen van SOS Dogs Roemenië vertellen ons dat Nero goed opgevoed is. Hij moet wel ooit een goed baasje hebben gehad die hem alles geleerd heeft. Hoe het dan is gekomen dat hij toch op straat en in het asiel is beland, daar komen we niet achter.
Nero is 4 jaar oud en lijkt een echte Duitse herder. Wat hem bijzonder maakt zijn zijn oren. Zijn linkeroor staat rechtop en zijn rechteroor hangt half stok, dat ziet er erg lief uit.
Wij zouden heel graag zijn toekomst willen veranderen en hopen dat hij niet lang meer in het asiel hoeft te blijven en dat hij gauw een goed thuis krijgt, want zonder mensen om hem heen is zijn leven niet compleet.

Meer info

Nero is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Nero is nog in Roemenië, maar zou binnen enkele weken naar Nederland kunnen komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Nero, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: Duitse herder
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Nero?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!