Nando mooie middelgrote mix

Nando is mijn naam. Ik ben een jonge hond van ongeveer 1 jaar. Ik was eerst in het asiel in de stad Marghita en toen in het asiel van SOS in Sisterea in Roemenië en nu ben ik in de opvang van SOS in Didam.Dat is veel beter! Maar eigenlijk ben ik al veel te lang in een asiel op opvang, er valt nog zoveel te leren en te ontdekken en dat wil ik heel graag doen.
Ik breng nu mijn dagen hier door in Didam samen met andere hondjes. Soms is het hier heel erg druk en ik moet nog wel een beetje wennen. Ik ben een gevoelige jongen en ik heb mijn draai nog niet helemaal gevonden.
Ik ben een middelgrote jongen en ik ben een mooie mix. Ik krijg soms wel eens complimenten over hoe leuk ik er uit zie.
Ik weet dat ik veel vraag, maar ik zou héél graag een baasje willen hebben. Ik zal dan heel erg mijn best doen om het iedereen naar de zin te maken. Ik moet heus nog wel wat leren maar ik ben nog hartstikke jong én hartstikke slim dus dat moet helemaal goedkomen.

Meer info

Nando is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Nando is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Nando, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Nando?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!