Nando mooie middelgrote mix

Onze lieve Nando. Wat zijn we trots op deze knappe jongen! Het is een mooi middelmaatje van ongeveer 1 jaar oud. Toen hij bij ons kwam vond hij alles spannend, ons ook! Maar gaandeweg hebben we zijn vertrouwen gewonnen, en wat voor een bijzonder hondje er achter zijn verlegen karakter zit is bijna niet te beschrijven. Maar we gaan het toch proberen:)
Soms komen er honden voorbij die je het liefste vasthoudt, en nooit meer los laat. Die je het liefste niet op de website zet, maar voor altijd zelf houdt. Nando is zo'n hondje. De band die ik (degene die hem dagelijks verzorgt) met hem heb is heel bijzonder. Van een verlegen hondje die voor iedereen wegrent zie ik nu een vrolijke knul. Hij is zo ongelooflijk blij als hij me weer ziet, hij danst bijna van plezier! Als je bij hem gaat zitten om te knuffelen, krijg je zachtjes zijn pootje op je hand, alsof hij wil vragen, heb je nog wat van die lekker kriebels voor mij? De eerste keer aan de riem was zo spannend, maar hij bleef strak tegen mij aanlopen, want ik ben immers veilig. En hoe spannend hij het ook vond, hij bleef me volgen. Midden op het veld in het zonnetje hebben we een halfuur samen in het gras gelegen, hij lag strak tegen mij een en genoot! Ondanks zijn riem. Het vertrouwen dat hij mij schenkt vind ik heel bijzonder. Langzaam zie je hem steeds meer ontdooien, ook bij nieuwe mensen. Het zit absoluut in hem en hij verdient het zo.
We gunnen hem een huisje waar de mensen minder druk zijn als wij, en waar hij het belangrijkste is. Mensen met geduld, liefde, rust, een veilige tuin, en veeeeeeeeeel kriebels, want daar is hij gek op! Wie neemt het stokje van ons over, en gaat in een rustig tempo met deze knul de wereld verkennen? Je krijgt er een gouden maatje voor terug!

Meer info

Nando is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Nando is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Nando, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Nando?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!