Max kanjer van 1 jaar

Max is 1 jaar geworden! Zijn geboortedatum is 04-02-2019. En wij zijn zo trots op hem, hij gedraagt zich netjes en doet het heel goed bij ons. Max is al best gewend aan zijn nieuwe leven hier in Nederland. Hij heeft al veel geleerd, hij loopt goed mee aan de riem, is zindelijk en sloopt niks in huis.
Max is dol op spelen met de andere honden. Lekker rennen, ravotten en stoeien. Hij speelt geen uren achter elkaar, maar zo'n kwartiertje of half uurtje vol power, om daarna weer neer te ploffen en daarna te gaan liggen luieren en uitrusten.
Max is heel graag bij je, als hij de kans krijgt loopt hij graag achter je aan en volgt je overal in huis. Hij is wel een deugniet maar heeft ook een heel lief karakter. Hij is heel aanhankelijk en dol op aaitjes. Hij komt graag bij je om je een knuffel te geven of een knuffel te krijgen. Als hij blij kwispelend naar je toe komt, dan kan je niet anders dan verliefd worden op deze lieve snoet.
Voor deze kanjer zijn we op zoek naar een huisje waar al een andere hond aanwezig is. Hij heeft echt een maatje nodig.

Meer info

Max is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Max is nu in Nederland. Je kunt met hem komen kennismaken. Kom hem bezoeken in onze kleinschalig opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Max, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Max?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!