Marina is aan het duimen

Eindelijk! Ik sta al een hele tijd te trappelen om met mijn koppie op de website te mogen. Mijn naam is Marina en ik ben ongeveer 1 jaar oud. Een paar maanden geleden hebben de mensen van SOS Dogs mij gevangen in de stad Sanmartin. Ze moesten me vangen, ja, want ik wilde niet gepakt worden. Ik leefde op straat en zorgde al een tijdje voor mezelf. Ik was helemaal alleen en zwierf een beetje van hier naar daar. Toen de mensen van SOS mij wilden helpen, kon ik toch niet weten dat ze goede bedoelingen hadden. Ik vertrouwde de boel niet en probeerde weg te rennen. Maar gelukkig hebben ze mij toch kunnen vangen en hebben ze mij gered.
Ik was toen ongeveer 5 maanden oud en ik was best een bange pup. Maar dat ben ik nu niet meer hoor! De verzorgers hier in het asiel van SOS Dogs zijn heel lief voor mij en ik ben ze ook heel lief gaan vinden. Nu ik gewend ben, ben ik helemaal op mijn gemak. Ik ben heel blij en speels en begroet iedereen vriendelijk met mijn vrolijke snoet.
Ze hebben mij hier in het asiel al aan de riem leren lopen en hoe ik dat doe, dat zie je hier op de video. Je kunt mij nog veel meer leren, want ik ben jong en slim en wil het graag goed doen.
Nou hopelijk tot ziens! Want ik ga nu duimen dat er iemand mij leuk vindt en mijn baasje wil worden.

Meer info

Marina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Marina is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Marina, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja