Lucky mooi klein hondje

Arme Lucky heeft in zijn leventje al heel wat meegemaakt. Samen met zijn broer is hij door zijn eigenaar gedumpt in het gemeente asiel van de stad Oradea in Roemenië. De mensen van SOS Dogs hebben ze gauw uit dit asiel gehaald. In dit asiel maken ze namelijk geen kans op adoptie; het is niet veel meer dan een dodingsstation. De broertjes waren allebei heel erg bang. Op de laatste foto zie je Lucky op de dag dat ze hem uit hetgemeente-asiel haalden. Je ziet dat hij erg verwaarloosd is geweest en ons hart breekt bij de gedachte wat hij moet hebben meegemaakt.
Na een paar weken socialiseren ging het veel beter met die twee en ontspanden ze. Ze hoefden niet langer bang te zijn en durfden zichzelf te zijn en hun ware aard kwam naar boven. Het zijn twee hele lieve kleine jongens.
Het broertje van Lucky had als eerste geluk en is al geadopteerd in Roemenië. Wij hebben Lucky in zijn fluffy oortjes gefluisterd dat het voor hem ook allemaal goed komt. Dat hij alle nare herinneringen moet vergeten en dat wij goede baasjes voor hem gaan vinden die heel lief voor hem zullen zijn en veel van hem zullen houden.
Lucky is pas in Nederland en sinds een paar dagen in een opvanggezin. Hij doet het daar goed, vanaf het eerste moment kon je zien dat hij het leven in huis gewend was. Hij was heel bang in het asiel, maar in huis voelt hij zich beter op zijn gemak en is hij een struk minder gestresst. Elke dag gaat hij een stukje vooruit en durft hij wat meer.
Wij zoeken voor Lucky een rustig huisje, hij is niet geschikt voor een druk gezin.

Meer info

Lucky is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lucky is nu in Nederland aan. Hij is te bezoeken in het opvanggezin in Doesburg. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Lucky, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: "boomer"
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Lucky?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!