Lotte blij en aanhankelijk

Lotte is een leukerdje. Deze leuke beweeglijke dame liet zich alleen niet zo makkelijk op de foto zetten, maar we hopen dat jullie toch wel kunnen zien hoe mooi ze is. Lotte is een blonde mix, middelgroot en ongeveer 1,5 jaar oud.
Lotte zat in het gemeentelijk asiel van de stad Oradea, wat haar doodvonnis betekende. In dat asiel maakte ze geen kans op adoptie en worden de honden als er te veel zijn of als ze er te lang zitten gedood. Maar gelukkig is ze pas samen met andere honden uit het gemeentelijk asiel naar het open asiel van SOS Dogs gebracht. Hier is ze veilig en wordt ze goed verzorgd en zit ze in een ruim buitenverblijf.
Als er mensen in de buurt zijn, doet ze flink haar best om aandacht te krijgen. Ze drukt haar lieve snoetje tegen het hek en probeert zo een aaitje te krijgen. Als ze de kennel binnenkomen is ze helemaal blij en het liefst gaat ze er bij liggen om zo eens goed geaaid te worden. Hmmm… knuffelen is echt haar ding. Dat en spelen met haar vriendjes natuurlijk. Rennen, dollen, stoeien, lekker gek doen, ook al zit ze in een asiel, ze maakt er het beste van samen met de andere hondjes. Lotte is gewoon een blij hondje.
Maar ze zal vast nog veel blijer worden als ze het asiel mag verlaten en bij mensen thuis mag wonen. Als ze héél véel aandacht en liefde, knuffels en aaitjes krijgt. Stel je eens voor: een eigen mand, samen spelen en fijne wandelingen maken en lekker verwend worden.

Meer info

Lotte is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lotte is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Lotte, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja