Lola wil best haar best doen

Haar naam is Lola en ze begin 2016 geboren. Ze is een middelgroot dametje van ongeveer 40 centimeter.
Ze leefde op straat in Roemenië, zwierf alleen rond en scharrelde haar kostje bij elkaar en niemand keek naar haar om. Totdat iemand toch met haar te doen had, en haar samen met haar pasgeboren puppy’s naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea heeft gebracht. Ze wordt er goed verzorgd en hoeft niet meer op zoek naar eten, er is genoeg voer voor iedereen.
Lola woont nu al weer een hele tijd in het asiel en brengt haar dagen daar door met de andere honden. Ze kan het goed met haar soortgenoten vinden en voelt zich op haar gemak in hun gezelschap. Ze heeft heel veel vriendjes en één van haar beste maatjes is Harley, daar speelt ze heel veel mee.
Lola is een actief hondje en gaat graag op onderzoek uit. Ze is vier jaar, dus nog best jong, er valt nog zoveel te leren en te ontdekken dat wil ze heel graag doen. Ze heeft helaas nog geen opvoeding gehad, en kan die dus nog wel gebruiken.
Ze zal nog moeten leren hoe het is om huishond te zijn. Ze is heel pienter en leergierig en wil best haar best doen, maar weet alleen nog niet hoe.

Meer info

Lola is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lola is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Lola, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 40 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja