Leila een groot wonder

Leila heeft niet echt een makkelijk leven gehad. Zoals zoveel honden in Roemenië, leefde ze op straat. Toen ze zwanger was is ze uiteindelijk gevonden door mensen van SOS Dogs en naar hun asiel gebracht. Ze is meteen gesteriliseerd en toen ze haar goed bekeken, zagen ze dat ze brandwonden op haar huid heeft. Ons hart breekt bij de gedachte wat zij allemaal moet hebben meegemaakt.
Op dat moment waren de wonden al hersteld, dus het moet eerder in haar leven gebeurd zijn, hoe en wanneer dat weten we niet. Gelukkig is de vacht is op de meeste plaatsen weer mooi aangegroeid, en zie je het alleen als je het weet.
We zijn onder de indruk van Leila want als je haar ontmoet, merk je aan haar gedrag niets van deze trieste ervaringen. Dat is een wonder en het zegt wel wat over haar karakter, dat ze nog zo onbevangen in het leven staat. Ze is zo’n levenlustige en vrolijke hond: een echte levensgenieter. Zelfs in het asiel, waar het leven toch echt geen lolletje is, maakt ze er het beste van.
Ze speelt graag met de andere honden en kan het met iedereen goed vinden. Wil de andere hond soms niet spelen, dan haalt ze haar schouders op, 'nou, dan niet, ga ik gewoon iets anders doen”.
Als er mensen op bezoek komen in het asiel, wat helaas niet zo vaak gebeurt, dan is ze graag bij de mensen in de buurt. Ze begroet je als een enthousiaste puppy terwijl ze al 5 jaar is, haha. Huppelend en kwispelend komt ze naar je toe en pakt je in met die grote glimlach op haar snoet. Als je deze prachtige hond in haar lieve bruine ogen kijkt ben je verkocht.
Leila is een hond die het dubbel en dwars verdient om het asiel te verlaten en een fijn thuis te krijgen. Wie geeft Leila die kans?

Meer info

Leila is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Leila is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Leila, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: herder
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Leila?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!