Lala blij en dankbaar

Deze prachtige dame heet Lala. Lala is een labrador van ongeveer 2 a 3 jaar oud. In de steek gelaten door haar "baasjes" in de buurt van ons asiel bij een groot meer. De eigenaar van dat meer belde onze collega's in Roemenië dat ze daar rond liep. Ze gingen kijken en ze sprong zo bij hun in de auto! Blij om gered te worden. Arme meid, niemand verdient het om zo achter gelaten te worden. Maar bij ons heeft ze een kans! Kans op een nieuw leven, nu met echte baasjes!
Deze lieve meid is een grote knuffelkont. Trouw, blij en dankbaar. We denken dat ze echt wel wat gewend is, aangezien ze ook zo in de auto sprong om mee te gaan. In onze "wereld van rescue" is dat echt wel heel bijzonder. Deze meid verdient een nieuwe kans, wellicht bij u? Ze vraagt niet veel, een warme mand, liefde, knuffels, eten en heerlijke wandelingen om samen met U te maken!

Meer info

Lala is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lala is nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen. Als alles meezit zou ze vanaf zaterdag 7 maart in Nederland kunnen zijn.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Lala, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op:

06-11690950 van 10.00-21.00

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 2-3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: labrador
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja