Kaiya enthousiast en sociaal hondje

Dit vrolijke lieve meisje heet Kaiya. Kaiya is een kleinere dame, die langer is dan dat ze groot is 🙂 Ze is ongeveer 3 jaar oud. Onze vrolijke spring-in-'t-veld is via een vriendin, die zich met hart en ziel inzet voor diertjes in nood, bij ons gekomen. Ze vroeg ons of we haar konden helpen bij het plaatsen van Kaiya. Kaiya komt uit Roemenië, en is daar op straat gevonden. Waar ze daarvoor is geweest is helaas niet bekend.
Nu is ze bij ons en zorgt voor veel speelplezier. Deze vrolijke dame kan met elke hond, en vindt iedereen lief. Ze overlaadt je met kusjes, en heeft een leuke energie. Ze loopt al goed mee aan de lijn en is in huis zindelijk. Iedereen die ze ziet wordt uitvoerig begroet en kan rekenen op een portie blijdschap en liefde van haar.
Wel heeft ze baasjes nodig die haar ook duidelijk kunnen maken wat de regels zijn. Er zit geen kwaad in haar, maar haar enthousiasme wil nog wel eens de overhand nemen.
Wij zijn allemaal gek op haar, en hopen dat ze snel leuke baasjes vindt! Baasjes die lekker met haar op stap willen om samen de wereld te verkennen. Toekomstige baasjes kunnen rekenen op veel gezelligheid in huis, en een trouw maatje die er altijd voor je is!

Meer info

Kaiya is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Kaiya is in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Kaiya, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op:

06-11690950 van 10.00-21.00

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja