Kai medium herder mix

Dit knappe ventje heet Kai, hij is een middelgroot herder mixje van ongeveer 1,5 jaar oud. Hij is pas door de mensen van SOS Dogs in Roemenië uit het gemeente asiel van de stad gehaald. Daar maakte hij geen kans op adoptie en worden de honden als er te veel zijn of als ze er te lang zitten gedood. Gelukkig is Kai nu weg uit dit asiel en veilig in het asiel van SOS Dogs in Sisterea.
Kai zit in een buitenverblijf met nog een paar jonge honden die ook uit het Gemeente asiel zijn gered. Met deze hondjes kan hij het goed vinden en hij kan wel de hele dag spelen met zijn nieuwe vriendjes. Kai is een vrolijk mannetje en geniet van het leven, ook al zit hij in een asiel.
In het hok naast hen zit een herdershond en op de laatste foto kan je zien hoe klein Kai is in vergelijking. En zoals je ziet heeft Kai maar een heel kort staartje, we denken dat het aangeboren is.
Helaas weten we niet niet wat hij allemaal heeft meegemaakt voordat hij in het asiel kwam, maar we denken wel dat Kai ooit baasjes heeft gehad, hij is zo'n vriendelijk en sociaal hondje. Hij is ook dol op Eva, één van de verzorgers, en probeert bij haar wat aandacht en aaitjes te krijgen.
Kai mocht pas mee op reis en hij is nu bij ons in Didam!
Kai is een gezellig en speels hondje. Als hij je kent is hij heel blij als hij je ziet, maar met nieuwe mensen is hij een beetje een "kat uit de boom kijker". Maar hij ontdooit snel en heeft niet zo lang nodig om te wennen.
Nu hij ons kent is hij een grote knuffelkont en kent hij geen angst. Hij is een vrolijk boefje en kan het ook met alle andere honden goed vinden.
Wij hopen dat deze mooie en lieve jongen gauw naar lieve baasjes toe mag, waar hij alle aandacht, aaitjes en knuffels krijgt, die hij verdient.

Meer info

Kai is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Kai is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Kai, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± 48 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja