Johanna van de zigeuners

Johanna is een grote dame van 7 jaar oud, ze is in oktober 2012 geboren. Vanaf februari 2018 is ze in het asiel van SOS Dogs in Sisterea en daarvoor zat ze in het asiel in Beius. Beius is een kleine stad in de provincie Bihor in het westen van Roemenië.
Ze was in Beius zwanger en uitgemergeld op straat gevonden. Eenmaal aangekomen in het asiel werd ze meteen gesteriliseerd en daarna is ze langzaam opgeknapt en aangekomen. Later ontdekten ze dat ze eigendom was van de zigeuners en dat ze vaak geslagen en mishandeld werd.
Johanna leeft nu al weer dik 2 jaar in het open asiel van SOS Dogs. Daar zit ze in ruim buitenverblijf met nog meer grote honden. In deze roedel voelt ze zich wel thuis en als er soms wat onenigheid is, redt ze zich met flink wat bluf. Verder doet ze gewoon haar eigen ding, af en toe de benen strekken, lekker veel relaxen en als het kan van het zonnetje genieten.
Johanna is dol op mensen, wat met haar verleden van mishandeling toch niet zo vanzelfsprekend is. Maar ze vindt de verzorgers en bezoekers altijd lief en begroet iedereen blij en enthousiast en wil graag bij je in de buurt zijn.
We zijn op zoek naar lieve geduldige en ervaren baasjes voor Johanna. Ze heeft waarschijnlijk nog nooit in een huis geleefd, ook in haar tijd met de zigeuners zal ze altijd buiten geweest zijn. Ze zal het dus nog moeten leren, maar we gunnen haar een fijn huisje. Dat ze na al die jaren nog mag meemaken hoe het is om een goed hondenleven te hebben. Beter laat dan nooit.

Meer info

Johanna is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Johanna is nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Johanna, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 7 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja