Jamie leuke speelse hond

Jamie is geboren in 2015, dus hij is nu zo'n 5 jaar oud. Deze mooie jongen heeft gitzwart wat langer haar, er zou flat-coated retriever in hem kunnen zitten. Daar heeft hij zeker wat van weg.
Jamie leeft al vanaf dat hij nog een puppy was in het open asiel van SOS Dogs in Roemenië. De eerste jaren was hij daar samen met zijn broer John. Die twee hadden gelukkig elkaars gezelschap en waren dol op elkaar, ze speelden en stoeiden met elkaar en waren altijd samen. Maar Jamie is nu alleen in het asiel, want broer John is een tijdje terug geadopteerd. Hij heeft een huisje in Duitsland gevonden en hij doet het daar bij zijn baasjes heel goed. Dit gunnen wij Jamie ook! Een goed leven bij lieve baasjes thuis.
Jamie moet nog wel de fijne kneepjes van het huishond zijn leren. Hij kent niet anders dan het leven in het asiel. Hij zoekt dus baasjes die dit snappen en geduld met hem zullen hebben. Maar Jamie is slim en nieuwsgierig, dus het zal net als bij zijn broer, helemaal goed komen. Jamie is een leuke speelse hond en als hij mee naar buiten mag om te wandelen en te spelen, dan zal hij heel gelukkig zijn. Hij is helemaal in zijn element als hij kan rennen, spelen en ravotten.
Deze lieve jongen leeft al zijn hele leven in het asiel, wij vinden het dus de hoogste tijd dat hij een beter leven krijgt.
Jamie mocht mee op reis naar Nederland en is pas bij ons aangekomen. Hij is met één van onze vrijwilligers mee naar huis om daar alvast een beetje aan het huiselijke leven te wennen. Hij is ineens in een volledig vreemde wereld, maar wat doet hij het al goed.
Voor Jamie zijn we op zoek naar baasjes met veel liefde en geduld, die hem verder helpen bij deze spannende ontdekkingreis naar een geweldig hondenleven.

Meer info

Jamie is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Jamie is nu in Nederland. Hij is in onze kleinschalige opvang in Didam te bezoeken. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Jamie, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: flatcoated retriever mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Jamie?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!