Hutchi een Tsjechoslowaakje

Hutchi is een Tsjechoslowaakse wolfhond mix van zo’n 6 of 7 maanden oud. Volgens de mensen in Roemenië lijkt hij wel voor 90 procent op een Tsjechoslowaakse wolfhond.
Wij zien vooral een hele mooie en blije pup. Wat een vrolijk koppie, hij heeft het zo te zien erg naar zijn zin. Hij zit in het asiel in Roemenië in een buitenverblijf met nog een paar honden en daar kan hij het goed mee vinden. Hij speelt heel graag en zijn bestie Dina doet graag met hem mee, samen hebben ze de grootste lol. Hutchi is kampioen rare sprongen maken en gekke toeren uithalen.
Hutchi is ook dol op mensen, als de verzorgers het verblijf binnenkomen gaat zijn staartje hard kwispelen en begroet hij ze enthousiast. Hij kijkt hij ze verwachtingsvol aan:"hoi hoi…. doe je gezellig met ons mee?"
Hutchi is lief en vrolijk en soms een deugniet. Een echte puppy dus, een leuk boefje die van spelen en stoeien houdt. Voor deze mooie jongen zoeken we goede baasjes die tijd, geduld en kennis hebben om de opvoeding van een onstuimige pup tot een goed einde te brengen.

Meer info

Hutchi is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Hutchi is nog in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland. Hij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Hutchi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 6-7 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: Tsjechoslowaakse wolfhond mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja