Harley speelse kleine boef

Harley is nu ongeveer 2 jaar oud, hij is in februari 2018 geboren. Deze middelgrote knul is zo'n 42 centimeters groot. Je zult het met ons eens zijn dat hij er heel leuk uitziet, zoals hij daar staat, een beetje ondeugend en toch ook stoer op zijn korte pootjes.
Hij werd deze zomer over het hek gegooid van het open asiel van SOS Dogs in Roemenië. Dat maakt ons woedend! Een vreemde hond zo bij andere honden gooien is levensgevaarlijk en vragen om ongelukken. De nieuwe vreemdeling werd dan ook weggejaagd door de andere honden. De verzorgers in het asiel van SOS waren er gelukkig op tijd bij en konden hem onderbrengen in een grote en veilige kennel.
Vanwege deze slechte ervaring met zijn soortgenoten duurde het even voordat Harley vertrouwen kon opbouwen in de andere honden. Maar ondertussen heeft hij zich goed aangepast en is zijn vertrouwen hersteld. Nu kan hij heel goed met andere honden opschieten. Hij zou het dan ook zeker leuk vinden in een huisje met een andere hond samen te wonen.
Harley is een lieve, schattige en zeer aanhankelijke kleine man. Ondanks dat zijn vorige baasje hem zomaar weggegooid heeft, houdt hij nog steeds van mensen. Hij is altijd blij en vriendelijk en stapt makkelijk op mensen af om ze te ontmoeten en te begroeten: "Hallo ik ben Harley, wie ben jij?" "Ik vind jou lief, vind jij mij ook lief?".
Zoals een jonge hond betaamt is hij heel speels en vrolijk. Hij is ook slim en nieuwsgierig en wil de wereld leren kennen, veel ervaren, liefhebben en geliefd zijn. Deze speelse en extraverte kleine boef is geschikt als gezinshond, hij is sociaal, grappig en lief. Maar zoals elke jonge hond, heeft hij natuurlijk wel duidelijke regels en een liefdevolle opvoeding nodig.

Meer info

Harley is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Harley is nog in het asiel in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland! Hij is dan in onze kleinschalig opvang in Didam te bezoeken. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Harley, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 42 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Harley?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!