Gerda kruising Kaukasische herder

Gerda is een kruising Kaukasische herder van ongeveer 2 jaar oud. Een mooie grote dame in een warme winterjas: een lekker dikke zachte vacht.
Ze is een tijd terug op straat gevonden in het stadje Sanmartin in Roemenië. De mensen van SOS Dogs werden gebeld en hebben haar opgehaald. Ze hebben haar gesteriliseerd en sindsdien wordt ze opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Roemenië.
Gerda is een lieve en rustige hond. In het asiel gaat ze altijd conflicten met de andere honden uit de weg.
Toen we in november in het asiel in Roemenië waren, zagen we haar eerst niet tussen alle honden, terwijl ze toch echt geen kleintje is dat je over het hoofd ziet. Maar het is typisch voor haar, ze houdt in het begin wat afstand, maar na een poosje, als het rustig is, komt ze tevoorschijn en laat zich zien.
Misschien had ze ons wel van een afstandje eerst geobserveerd haha. Maar we zijn goedgekeurd en al snel kwam ze een knuffel bij ons halen.
Gerda heeft een goed en evenwichtig karakter en door haar kalme manier van doen komt ze heel wijs over. Zodra je eenmaal een goede band met haar hebt, zal Gerda echt een gouden kameraad zijn, die dolgraag wil werken voor haar baas.

Meer info

Gerda is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Gerda is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Gerda, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teef
  • Ras: Kaukasische herder kruising
  • Schofthoogte: ± 65 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Gerda?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!