Evi leuk rakkertje

Dit leuke rakkertje heet Evi en ze luistert naar haar naam en komt als je haar roept. Ze is ongeveer 1 jaar oud en middelgroot. Ze is mooi black and tan en heeft een kort staartje, staat stoer op haar pootjes en ziet er eigenwijs uit.
Maar stoer is ze niet, ze is nog heel onzeker. Ze is verlegen maar ook ontzettend lief. Dit arme meisje heeft vast in haar jong leventje al het nodige meegemaakt.
Ze kan goed met andere honden en ook met katten. Maar ze heeft tijd nodig om te wennen aan nieuwe situaties en mensen, vooral voor mannen kan ze bang zijn. Ze wordt bij een van onze vrijwilligers thuis opgevangen en gaat stapje voor stapje vooruit. Ze is zindelijk en ligt in huis graag naast je op de bank. Ze loopt mee aan de riem, maar vindt het nog wel spannend op straat. Met geduld komt je een heel eind en je zal zien dat het een echte lieverd is.
We zoeken dus een rustig huisje voor haar, bij mensen die weten hoe ze met een onzeker hondje om moeten gaan en haar op haar eigen tempo vooruit willen helpen. Het is belangrijk om vertrouwen op te bouwen. Met veel rust en liefde zal ze vast een hele zelfverzekerde hond worden!

Meer info

Evi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Evi is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in het opvanggezin in Doesburg. Dat kan op alle dagen, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Evi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Evi?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!