Dora lief klein dametje

Dora is een lief klein dametje van zo'n 40 cm. groot. In haar paspoort staat dat ze 5 jaar is, maar wij denken dat ze wel ietsje ouder is. Dit meisje komt uit de buurt van Boekarest. Daar werd ze opgevangen in een klein asiel. Ze was in het bos gevonden samen met drie kleine puppies. Ze dachten dat het haar pups waren, maar toen zagen ze dat ze geen melk had, dus waarschijnlijk waren ze niet van haar. Maar ze was heel lief voor de pups en heeft goed voor ze gezorgd. Dora is een heel lief hondje en ze is niet alleen dol op pups, maar ook op mensen. Ze is een knuffelkontje en komt regelmatig een knuffel halen. Geef haar een aai over haar bolletje en je hebt er meteen een vriendinnetje bij.
Dora is nu bij ons in Didam. Ze is een lief en sociaal hondje, ze heeft vast voordat ze in het bos gevonden is, ooit een huisje en baasjes gehad. Ze is een makkelijk en gezellig dametje.
Ze verdient een goed thuis bij lieve baasjes. Dora is met weinig tevreden en hoeft geen gouden mand hoor, een beetje aandacht en een warm mandje is genoeg.

Meer info

Dora is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Dora is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Dora, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Dora?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!