Daphne lief ruwharig snoetje

Dit lieve snoetje is van Daphne, een middelgrote ruwharige schoonheid van ongeveer 7-8 maanden oud. Ze is geboren in februari 2019.
Daphne is toen ze pas 2 maanden oud was in een kartonnen doos voor het dierenasiel van Beius achtergelaten. Ze groeit nu op in het asiel en wacht daar met smart op lieve baasjes.
Daphne is een echt een gouden schat. Het is heel moeilijk deze lieverd te weerstaan en ze veroverd al snel een plekje in je hart! Daphne houdt van mensen boven alles en is heel aanhankelijk en wil graag aandacht. Ze wil graag bij je zijn en is dolgelukkig met elke minuut aandacht die ze maar te pakken kan krijgen. Ze is open en lief, dol op aaitjes en knuffels en volgt de mensen in het asiel bij elke stap - een loyale kleine ziel!
Ze kan ook goed opschieten met haar soortgenootjes en speelt altijd uitgebreid met haar vrienden - totdat ze een van haar vertrouwde mensen ziet, de mens is vanaf dat moment haar nummer 1. Daarom zou Daphne ook als de enige hond in huis is zeer tevreden zijn.
Deze kleine muis is vrolijk, speels en nog hartstikke jong en lekker actief. Daphne is een leuke familiehond en zoekt een thuis waar ze genoeg liefde en aandacht krijgt. Ze heeft al geleerd aan de riem te lopen en moet natuurlijk nog veel meer dingen leren. Maar de basis is goed: heel lief, aanhankelijk en sociaal met mensen en andere dieren.

Meer info

Daphne is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Daphne is nog in het asiel in Roemenië en kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Daphne, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 8 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Daphne?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!